Wie wij zijn

Schep Groep is een familie van bedrijven en participaties met een focus op duurzame vooruitgang

We ondernemen op het gebied van vastgoed, de agrarische sector en investeren (sector onafhankelijk) in jonge ondernemers, waarin wij geloven, om hen vooruit te helpen bij de ontwikkeling van hun bedrijf. 

Positieve groei

Wat ons bindt is de mindset die we binnen Schep Groep met elkaar delen: open en optimistisch, gericht op de beste deal voor alle betrokkenen én de wereld om ons heen. We streven positieve groei na, dat is het ijkpunt bij alles wat we doen. We werken uitsluitend samen met mensen en bedrijven die hetzelfde morele kompas volgen als wijzelf. 

Alles grijpt in elkaar

Onze activiteiten in makelaardij en vastgoed creëren ruimte om te wonen, werken en groeien. In de agrarische sector liggen onze roots en maken we eveneens een sterke ontwikkeling door. Via Schep Participaties stellen we kennis, ervaring en kapitaal beschikbaar aan toekomstgerichte ondernemers. Alles grijpt in elkaar in een gemeenschappelijke ruimte voor ambitie. 

De weg vooruit

We kijken altijd verder. Omdat we geloven in groei. Dat is wat ons drijft. De groei van onze bedrijven, van onze mensen en iedereen die met ons samenwerkt. We werken continu aan een omgeving die verdere ontwikkeling aanjaagt en stimuleert. Zo dragen we iets bij aan onze omgeving, die we elke dag slimmer en mooier maken. Dat is wat we bedoelen met ‘positieve groei’: ondernemen op een manier die niet ten koste gaat, maar in het voordeel werkt van de wereld. We geloven in aanpakken en innoveren als de weg vooruit.

Groot dromen, met de voeten in de klei

Bij Schep Groep durven we best groot te dromen, maar altijd vanuit een boerenverstand en -nuchterheid. Dat zit diep in onze genen en vindt zijn oorsprong bij oprichter Jan Schep. Als boerenzoon vindt hij vanaf eind jaren ‘60 op eigen kracht zijn weg in de makelaardij en de agrarische wereld. Gaandeweg nemen de activiteiten toe, met aanzienlijke groeispurten na de toetreding van zoon Johan Schep in 2004 en Dick Stofberg in 2008. We zijn trots op onze wortels, ze maken Schep Groep tot wie we zijn en landelijk vastgoed en de herontwikkeling van boerengronden zijn nog altijd belangrijke specialismen. 

Meerwaarde op de lange termijn 

We zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. We willen waarde creëren op de lange termijn. Daar ligt onze passie. Op een eerlijke, betrokken en respectvolle manier met elkaar verder ontwikkelen. We zijn dankbaar voor de successen die we samen bereiken en genieten daarvan. Zo geven ons alleen maar nog meer energie om ruimte voor ambitie te creëren.