Schep Groep is FD Gazelle 2023

We zijn super trots om te vertellen dat Schep Groep, als een vooruitstrevend bedrijf, de FD Gazellen Awards voor 2023 heeft binnengehaald. Door deze award mogen wij ons toevoegen aan de lijst bedrijven die uitblinken in groei, innovatie en ondernemerschap. Daarom dragen wij nu met trots de titel van “FD Gazelle 2023.”

Dit jaar namen wij voor het eerst als gehele groep deel aan de Gazellen met al haar ondernemingen, verdeeld over de onderdelen: Schep Vastgoed, Schep Agro en Schep Participaties. Deze deelname benadrukt de sterke en ambitieuze visie van ons bedrijf, dat zich voortdurend uitdaagt om uit te blinken in verschillende sectoren en markten.

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt door het Financieel Dagblad. De winnaars worden beoordeeld op basis van criteria zoals omzetgroei, winstgevendheid en financiƫle gezondheid. Schep Groep heeft deze criteria met volle overtuiging vervuld, wat heeft geleid tot deze prestigieuze prestatie.

Deze award is een kroon op het harde werk, de toewijding en de veerkracht van ons hele team,” zegt Dick Stofberg, de trotse Algemeen Directeur van Schep Groep. “Onze missie is altijd geweest om uit te blinken in alles wat we doen, en deze award is een weerspiegeling van die toewijding. We zijn dan ook super trots om erkend te worden als FD Gazelle 2023.

Dit hadden we niet kunnen bereiken zonder de steun en toewijding van onze fantastische collega’s en medewerkers. Een oprechte dank aan ieder van jullie voor jullie harde werk en toewijding. We willen ook onze waardering uitspreken naar onze gewaardeerde klanten en partners, die een essentiĆ«le rol hebben gespeeld in onze reis naar succes.

Schep Groep blijft toegewijd aan groei, innovatie en het leveren van waarde aan onze klanten en partners. Met een portfolio dat vastgoed, landbouw en investeringen bestrijkt, zijn we goed gepositioneerd om ons succes voort te zetten en een blijvende impact te hebben in de verschillende onderdelen. De winst van deze award als gehele groep is een stimulans voor de toekomst. We blijven innoveren in de markten waar wij actief zijn en gaan voor een mooie groei in de ambitie, toekomst en succes van onze klanten en medewerkers.