De nieuwe naam van Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Na bijna 30 jaar wijzigt Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement haar naam in Schep Vastgoedmanagers. De nieuwe naam is het gevolg van de toetreding van Schep Vastgoedmanagers tot de Schep Groep.

Per 1 juli 2021 maakt Van ’t Hof Rijnland onderdeel uit van de Schep Groep. Om als één organisatie naar buiten te treden is ervoor gekozen om ieder bedrijf onder de Schep Groep dezelfde naam, logo en uitstraling te geven.

Vanaf 9 mei 2023 is ook de website overgegaan naar www.SchepVastgoedmanagers.nl.

Johan Schep, algemeen directeur Schep Groep: “Naast het bedrijfsoverstijgende verbindende logo is ook de keuze gemaakt om de focus te leggen op onze mensen, de medewerkers. Daarom heeft vastgoedmanagement plaats gemaakt voor vastgoedmanagers. Het zijn namelijk uiteindelijk de medewerkers waarmee onze opdrachtgevers, huurders en eigenaren binnen een VvE dagelijks contact hebben.

Dick Stofberg, algemeen directeur Schep Groep, vult aan: “De Schep Groep bestaat onder andere uit Schep Vastgoedmanagers, Van Herk Makelaars, Van Herk Nieuwbouwmakelaars, Van Herk Bedrijfsmakelaars, Schep Makelaardij en Grondkansen. We zijn een full-service aanbieder van vastgoed gerelateerde diensten.

Bert van Lunteren, algemeen directeur Schep Vastgoedmanagers: “Met meer dan 36.000 woningen in beheer bieden wij onze dienstverlening aan onder de proposities Schep Vastgoedmanagers, Schep Woningmanagers, Schep Verhuurmanagers, Schep VvE managers, Schep Nieuwbouwmanagers en Schep Adviseurs & datamanagers. Ruim 180 enthousiaste, kwaliteitsbewuste, deskundige en betrokken medewerkers zijn dagelijks actief met de dienstverlening voor de huurders/gebruikers en het vastgoed.

Maurice Kuijten, commercieel directeur Schep Vastgoedmanagers: “Na een lange periode veranderen wij van naam. Onze dienstverlening, medewerkers, kantoren en werkgebied wijzigen niet. Wij blijven trouw aan waar we goed in én trots op zijn.