Het nieuwe logo van Van Herk Makelaars

Na bijna 15 jaar wijzigt Van Herk Makelaars haar logo en doet het een subtiele naamswijziging en presenteert een verfrissende identiteit met behoud van klantgerichte service.

Van Herk Makelaardij, een toonaangevend makelaarskantoor in de regio, kondigt met trots haar nieuwe logo aan. Vanaf deze week zal het bedrijf bekendstaan als Van Herk Makelaars. Deze wijziging is een bewuste stap om de identiteit van het bedrijf te vernieuwen en versterken, terwijl de bekroonde dienstverlening en vertrouwde gezichten behouden blijven.

Het nieuwe logo van Van Herk Makelaars, ontworpen met een frisse en eigentijdse uitstraling, symboliseert de sterke verbondenheid met zowel de medewerkers als de klanten, maar ook de verschillende disciplines die aan het bedrijf verbonden zijn.

Dick Stofberg, Algemeen Directeur Schep Groep, benadrukt het belang van deze verandering: “Ons vernieuwde beeldmerk en de subtiele naamsverandering naar Van Herk Makelaars weerspiegelen onze voortdurende wil om te innoveren als een toonaangevend makelaarskantoor.”

De verandering van “Makelaardij” naar “Makelaars” in de naam is een kleine maar betekenisvolle wijziging die de focus legt op de mensen achter het succes van Van Herk Makelaars. Fred Hakstege, Operationeel Directeur Van Herk Makelaars: “Met de wijziging van de naam willen we benadrukken dat het onze medewerkers zijn die het hart en de ziel van ons bedrijf vormen. Zij zijn de drijvende kracht achter onze bekroonde werkwijze en blijven de kern van ons succes.”

De directeur, tevens NVM Makelaars en zijn team kijken ernaar uit om hun vernieuwde identiteit met trots uit te dragen en hun klanten van dienst te blijven zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de vernieuwde website van Van Herk Makelaars op http://www.vanherk.nl.

Ook de aangesloten makelaarskantoren zoals Den Rooijen & Van Herk Makelaars, Van Der Giessen & Van Herk Makelaars en WoonSchuijt Makelaars voeren het nieuwe logo en de subtiele naamsverandering door.