Mark Spiering benoemd tot directeur van Schep Vastgoed

Mark Spiering benoemd tot directeur van Schep Vastgoed: Nieuwe stap in de ontwikkeling en groei

Schep Vastgoed, onderdeel van Schep Groep, heeft per 1 september jl. Mark Spiering benoemd als directeur. Daarmee wordt hij een belangrijke schakel in de groei en doorontwikkeling van het bedrijf.

De afgelopen jaren heeft Schep Vastgoed een forse groei doorgemaakt binnen de vastgoedsector in Nederland. Met een sterke positie in makelaardij met Van Herk Makelaars en Schep Makelaars en door de toevoeging van Schep Vastgoedmanagers (voormalig Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement) heeft het bedrijf ambitieuze plannen om verder uit te breiden en het scala aan diensten te diversifiëren. Als onderdeel van deze groeistrategie trok Schep Groep Mark Spiering aan om de vastgoedorganisatie de komende jaren verder te ontwikkelen en richting te geven aan de gewenste groei. Mark werkte de afgelopen jaren bij CBRE als Executive Director Asset Services en was lid van het Nederlandse bestuur. Vanaf de start van zijn loopband is hij werkzaam in de vastgoedsector.

Mark Spiering: Ik ben onder de indruk van de mensen, de organisatie en wat er de afgelopen jaren opgebouwd is. Graag bouw ik met de 250 professionals binnen Schep Vastgoed verder aan de kwaliteit en het succes van de organisatie. Klantgerichte dienstverlening en het bieden van aantoonbare toegevoegde waarde zijn hierbij sleutelbegrippen. Ruimte voor jouw toekomst is onze pay-off en drukt mooi uit dat we met onze aanpak een duurzame toekomst creëren voor klanten, bewoners en onze medewerkers. “

De directie van Schep Groep is enthousiast over de komst van Mark Spiering voor de vastgoedtak.

Dick Stofberg:Schep Groep kijkt vol verwachting uit naar de nieuwe richting en groeimogelijkheden die Mark als directeur van Schep Vastgoed zal brengen. Zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan de vastgoedsector maken hem een waardevolle aanwinst voor het team.