create a website for free

Financieel Administratief medewerker – Schoonhoven

Functie
Als administratief medewerker bestaan je werkzaamheden uit het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, debiteuren- en crediteurenbeheer, het verwerken van betalingen, salarisadministratie en verdere ondersteunende financieel administratieve werkzaamheden.

Profiel
Je hebt een tenminste een administratieve MBO-opleiding gevolgd en bent in het bezit van het diploma voor de opleiding basiskennis boekhouden. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt ruime kennis van Microsoft Office programma’s. Ervaring met Exact Globe en Scan Sys is een pré. Je bent dienstverlenend en klantgericht. Tot jouw persoonlijke kwaliteiten reken je een pro-actieve en gestructureerde werkinstelling, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, integriteit, nauwkeurigheid, goede communicatieve vaardigheden en je bent een teamspeler.

Organisatie
Schep Groep is van oorsprong een familiebedrijf. Het is een multidisciplinaire organisatie, met name actief in alle facetten van het vastgoed. Planontwikkeling, vastgoedbeleggingen, vastgoedbeheer en makelaardijen maken allemaal onderdeel uit van de groep. Daarnaast is er een agrarische tak waarbinnen twee melkveehouderijen worden geëxploiteerd en zijn er deelnemingen in bedrijven die handelen in agrifood. De interesse is breed, maar tegelijk zijn de lijnen kort. We werken landelijk en houden hoofdkantoor in Schoonhoven.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige en dynamische functie binnen een klein team, in een moderne organisatie met goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Wij maken graag kennis met jou, om dan de details over duur en aantal uur per week nader te bespreken. Wij denken aan een jaarcontract om mee te beginnen, voor minimaal 24 uur per week.

Interesse?
Jouw schriftelijke reactie en CV graag mailen aan Marlies Hakstege: m.hakstege@schep.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie administratief medewerker’. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

0182 38 90 30
Lopikerplein 2, 2871 AN  Schoonhoven
KvK  55377351

© 2022 Alle rechten voorbehouden